NJV Evenement: Lezing Cool Japan

Speciaal voor onze leden en hun introducé(e)s zal op zondag 3 september een lezing worden gehouden over de zeer succesvolle tentoonstelling ‘COOL JAPAN’ (Museum voor Volkenkunde, Steenstraat 1, Leiden).

Als conservator Japan en Korea is de heer Daan Kok een lopende encyclopedie en hij kan prachtig vertellen over zijn fascinatie voor Japan. Deze tentoonstelling toont de populariteit van hedendaags Japan en plaatst die in een historische context. De lezing begint stipt om 14:30 en zal ongeveer een uur duren.  Na de lezing kunt u de tentoonstelling bezoeken, waarbij de heer Kok aanwezig zal zijn om vragen te beantwoorden. Het museum sluit om 17:00. Voorafgaande aan de lezing is er gelegenheid om koffie/thee te drinken in de Lounge op de begane grond. Voor deze consumpties dient contant te worden betaald, er is daarvoor geen mogelijkheid om te pinnen.

Toegang:
Volwassenen € 14,-
Studenten € 6,-
Museumkaarthouders – gratis
(voor het entreekaartje kan met pin worden betaald).

De lezing vindt plaats in de Evenementenzaal op de 1e verdieping. Contactpersoon voor deze activiteit is ons bestuurslid Elizabeth van der Wind-Hamill: windeliz@ziggo.nl of 06-46064339. Zij zal vanaf 13:45 aanwezig zijn bij de balie van het museum.

U wordt verzocht zich aan te melden via onderstaand formulier.  De aanmelder dient lid te zijn van de NJV en het maximumaantal introducé(e)s per lid is 3.

AANMELDFORMULIER

Reacties zijn gesloten.