Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Jubileumdag 60-jaar NJV

september 30 @ 12:00 - 18:00

Jubileumlunch zondag 30 september

Zondag 30 september  vieren we ons 60-jarig jubileum in Hotel Okura in Amsterdam. De festiviteiten beginnen met een “kanreki” lunch van 12:00 tot 14:00 uur voor leden.
Het bestuur van de NJV nodigt alle leden hierbij graag uit voor deze feestelijke lunch van drie gangen speciaal in “kanreki” stijl samengesteld door de chef van Hotel Okura. U kunt kiezen uit een vlees/vis-combinatie of een vegetarische lunch. Wij vragen voor deze bijzondere gelegenheid een eigen bijdrage van €30 per persoon. Bij de prijs zit  één consumptie tijdens de lunch inbegrepen.

De lunch is exclusief voor (echtpaar)leden van de NJV, u kunt geen introducé meenemen. Aanmelden kan tot en met 23 september of tot alle beschikbaar plaatsen bezet zijn. In dat geval plaatsen we u desgewenst op een wachtlijst.

Aanmelden en betalen
Na aanmelding krijgt u direct  een automatische betalingsbevestiging. Wij sturen u later nog een mail met het programma van de dag en het verzoek uw menukeuze kenbaar te maken.

 

            

 

NJV jubileum-markt
Na de lunch begint om 14:30 uur een markt in Japanse matsuri stijl. Niet een traditionele markt, maar een markt waar diverse leden zich presenteren met hun hobby of hun professie. Er is ook Japanse muziek in verschillende stijlen, een mangatekenaar, kinderspelletjes en demonstraties van het schermen met naginata (een soort lans), een spectaculaire Japanse vechtkunst. Je hoeft geen lid te zijn om de markt te bezoeken en de toegang is vrij. Consumpties zijn voor eigen rekening. Het programma van de markt wordt later bekendgemaakt.

Gegevens

Datum:
september 30
Tijd:
12:00 - 18:00

Organisator

Nederlands-Japanse Vereniging
E-mail:
secretaris@njv.info
Website:
https://www.njv.info

Locatie

Hotel Okura
Ferdinand Bolstraat 333
Amsterdam, Nederland
+ Google Maps