Impressie Nieuwjaarslunch NJV

Tijdens een geanimeerde ontmoeting op 23 januari hebben circa 100 leden van de Nederlands-Japanse Vereniging deelgenomen
aan de traditionele Nieuwjaarslunch in de Heian-zaal van het Okura hotel in Amsterdam, aldaar voor de derde keer in successie. Bij de ontvangst in de foyer vonden tal van boeken, brochures en flyers op de NJV-tafel gretig aftrek.

V.l.n.r. scheidend ambassadeur Masaru Tsuji, NJV-voorzitter Egbert Jacobs en componist Rijndert van Woudenberg

V.l.n.r. scheidend ambassadeur Masaru Tsuji,
NJV-voorzitter Egbert Jacobs en
componist Rijndert van Woudenberg

Tijdens een geanimeerde ontmoeting op 23 januari hebben circa 100 leden van de Nederlands-Japanse Vereniging deelgenomen aan de traditionele Nieuwjaarslunch in de Heian-zaal van het Okura hotel in Amsterdam, aldaar voor de derde keer in successie. Bij de ontvangst in de foyer vonden tal van boeken, brochures en flyers op de NJV-tafel gretig aftrek.

 

De overheerlijk Bento-lunch

De overheerlijke lunch

De lunch werd ingeleid door resp. voorzitter Egbert Jacobs, die de aandacht bepaalde bij het jaar van de Aap en het Sieboldjaar 2016, componist Rijndert van Woudenberg, wiens historische opera (over) Dejima naar verwachting in 2017 in première zal gaan en de Japanse ambassadeur Masaru Tsuji, die aankondigde dat zijn vertrek aanstaande is en met wie allen het glas hieven op het nieuwe jaar onder de uitroep Kampai!

 

In de Japanse tuin van het Okura, gerenoveerd door ons lid dhr. Spijker.  ( van links naar rechts: Emmy Stoel, General Manager Hotel Okura; Herman Spijker, landschapsarchitect; Masaru Tsuji, ambassadeur van Japan; Kris Schiermeier, directeur Japan Museum SieboldHuis).

In de Japanse tuin van het Okura, gerenoveerd door ons lid dhr. Spijker.
( van links naar rechts: Emmy Stoel, General Manager Hotel Okura; Herman Spijker, landschapsarchitect; Masaru Tsuji, ambassadeur van Japan; Kris Schiermeier, directeur Japan Museum SieboldHuis).

Het logistieke en culinaire deel van de ontmoeting was bij Okura in vertrouwde handen. Voor, tijdens en na de voortreffelijke lunch was er volop gelegenheid om nieuwe contacten te leggen en bestaande relaties te bevestigen of te verdiepen.
Tot 2017 in Okura?

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.