Live tour kersenbloesem Tokyo

 

De tijd van de sakura – kersenbloesem – en hanami – het “kijken naar de kersenbloesem” – is aangebroken in Japan.
De NJV neemt je live mee naar twee van de mooiste plekken in Tokyo om te genieten van de prachtige sakura. Hoe? Op zondag 28 maart leiden twee ervaren gidsen van H.I.S. Travel ons exclusief een uur rond in Chiyoda en Nakameguro via een live zoom verbinding. Een unieke kans om in deze tijd waarin we niet kunnen reizen toch live te genieten van de iconische kersenbloesem in Japan. Proef de speciale sfeer die er tijdens hanami heerst in Tokyo!

De tour is in het Engels. Je moet er wel even vroeg voor opstaan, we beginnen om 7 uur in de ochtend (14 uur Japanse tijd.).
Deze exclusieve tour is gratis voor NJV leden. Voor niet-leden vragen we een bijdrage van €5 euro. 
Meld je snel aan! Klik op één van de banners hieronder. Aanmelding kan tot zaterdag 27 maart 19 uur. De zoomlink wordt zaterdag 27 maart begin van de de avond per email verstuurd. 

         

Zondag 28 maart 2021
Start: 07:00 uur (NL tijd) – 14:00 uur (JP tijd)
We starten in Chidorigafuchi, één van de meest prachtige locaties in Tokyo, waar de sakura bloeit langs de slotgracht van het keizerlijk paleis. Daarna worden we meegenomen naar Nakameguro, waar de kersenbloesem rijkelijk bloeit langs de rivier de Meguro. De tour duurt een uur. 

 

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties zijn gesloten.