Nieuw bestuurslid: Josha Sietsma

Beste leden, 

Allereerst wil ik jullie danken voor het gestelde vertrouwen. De komende maanden zal ik mij inzetten voor activiteiten voor en werving van leden.

Met veel plezier woon ik rondom de bossen van Bennekom. De rust en het groen van de Veluwe vind ik heerlijk.  De combinatie van arbeid in het onderwijs, binnen- en buitenland, met een kleine uitgeverij en onderneming bevalt mij uitstekend.

Ik ben grootgebracht in Canada en Brazilië waar ik regelmatig in aanraking kwam met tweede en derde generatie Japanners (Nisei en Sansei). Daar begon al vroeg mijn fascinatie en interesse voor Japan.
Sinds het najaar van 2014 houd ik mij onder andere bezig met klassieke Japanse literatuur onder scholieren. Denk vooral aan het onderwijzen van de Gikeiki, Heike monogatari, Soga monogatari en Ise monogatari. 
Naast mijn werkzaamheden houd ik me graag bezig met de filosofie van architectuur, honkbal en klassieke muziek. Hopelijk kan ik van meerwaarde zijn voor de vereniging.  

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties zijn gesloten.