Vacature bestuurslid

We zijn op zoek naar kandidaten die naast de liefde voor Japan ook ervaring hebben in en/of affiniteit hebben met het schrijven van artikelen, het organiseren van evenementen, het bijhouden van de website en social media en de nieuwsbrief. In 2023 viert de NJV haar 65e verjaardag, dus er is veel werk aan de winkel. 
Alle bestuursfuncties van de NJV zijn op vrijwillige basis. Het bestuur komt 4 keer per jaar samen en daarnaast wanneer nodig. De vergaderingen zijn zowel fysiek als online. Het tijdsbeslag van de functie is onregelmatig, soms een paar uur in de week, soms een hele dag. 

Ben jij degene die ook zo gek is op Japan vanwege je hobby, studie of werk en die zich graag wil inzetten voor en bijdragen aan de toekomst van de oudste en bruisende Japan-vereniging van Nederland? Stuur een mail met je cv en motivatie naar secretaris@njv.info.

Nieuwe bestuursleden worden tijdens de Algemene Ledenvergadering voorgedragen door het bestuur of door leden zelf. Vervolgens kiest de ALV het/de nieuwe bestuurslid/bestuursleden. De volgende ALV staat gepland op 5 juni 2022. De stukken hiervoor zijn al naar de leden. De eerstvolgende mogelijkheid om tot het bestuur toe te treden is de ALV van 2023. Een aspirant bestuursfunctie waarin je met het bestuur mee loopt behoort tot de mogelijkheden. 

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties zijn gesloten.