Save the dates en contributie 2024

Een korte vooruitblik, wat staat op het programma voor 2024?

We hebben een aantal “save the dates”.
Nieuwe ledenbijeenkomst. Alle nieuwe leden worden uitgenodigd voor een kennismaking met de NJV op zondag 4 februari 2024 in het SieboldHuis. De nieuwe leden krijgen persoonlijk een uitnodiging. 
Algemene Ledenvergadering. Vorig jaar hebben we twee ALV’s gehouden, eentje in januari en een online ALV in maart. Dit omdat in januari de financiéle administratie nog niet afgerond was. Dit jaar wordt de ledenvergadering gehouden op zondag 3 maart 2024. Locatie is de Tuinkamer van Hortus Botanicus Leiden.
Sakuralunch 2024 – de sakuralunch wordt dit jaar gehouden op zaterdag 6 april 2024 in Hotel Okura. 

Contributie 2024
Eind januari krijg je van de penningmeester het verzoek om het lidmaatschap voor 2024 te voldoen. In de online ALV van maart 2023 waarin de financiële zaken werden afgehandeld, is besloten dat de contributie met ingang van 2024 voor individuele leden verhoogd wordt naar €25 per jaar, voor studenten naar €12,50 per jaar. Het corporate lidmaatschap blijft €100. 
We verzoeken je vriendelijk om gelijk gehoor te geven aan het betalingsverzoek, zodat we niet een aantal aanmaningen hoeven te sturen. Alvast dank!

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties zijn gesloten.